”Tunnelmapalatsi” on muistojen säilytyspaikka, joka yhdistää tunteet ja tapahtumat esineiden kautta käsin kosketeltaviksi. Luo oma tunnelmapalatsisi liittämällä tärkeä kokemus muistona koruun, joko käyttämällä korua oikealla hetkellä tai antamalla se rakkaalle. Kun haluat palata muistoihin, voit pukea korun päälle. Käy tapahtumaa läpi mielessäsi ja vahvista tunnelmapalatsisi muistoja.

 

 

TUNNELMA Nro.4

 

 

 

EMMA -gaalan promootiokuvaukset missä upea Bess edustaa Anna Loistaa korvakoruissa ja ketjussa yhdessä Mert Otsamon suunnittelemassa puvussa.

 

 

 

 

 

TUNNELMA Nro.3

 

 

 

 

 

 

 

 

SULAMA -kokoelma

”Sulaminen, muodonmuutos, sukellus, tuntematon.”
Muutama sana kokoelman ja kuvien tunnelmaa.

Sulama-kokoelman ytimessä on tarina, seikkailu, joka sukeltaa syvälle vedenalaiseen maailmaan. Siellä tuntemattomassa nainen kohtaa muutoksen voiman ja kokee maailman uudesta näkökulmasta. Menneestä tulee tuttua, ymmärrys muuttuu itsestäänselvyydeksi. Palattuaan pinnan alta nainen löytää vanhan korurasiansa. Tutkiessaan sen sisältöä hän huomaa, että vanhat korut ovat kokeneet saman muodonmuutoksen. Hän muistaa niiden lumon.

Seikkailun jälkeen jäljellä on koettu muutos, orgaaninen muotoilu, ja korujen säihke. Pinnat, jotka ennen olivat suoria ja säännöllisiä, ovat nyt muuntuneet ja kääntyneet, kertoen omaa tarinaa. Muutos on uudistumista. Korut saavat uuden elämän ja merkityksen. Aine mukautuu ja muuntuu sulaessaan.

SULAMA-kokoelman korut ja niiden tarina loistavat kullan, hopean ja jalokivien säihkyessä aaltomaisilla pinnoilla. Jokainen koru on käynyt läpi transformaation, joka kertoo ainutlaatuisesta seikkailusta ja sen jättämistä jäljistä. Anton Leivo, korumuotoilija ja suunnittelija, on luonut tarinan ja muuttanut sen virtaavaksi muotokieleksi, joka yhdistää 3D- muotoilun ja käsityön. Moderni tekninen maailma sulautuu perinteikkääseen kultasepän työhön.

Uudistuminen, tuntematon ja uteliaisuus ovat Anton Leivon korumuotoilun jalokiviä. Työn lopputuloksena syntyy koruja, tarinoita ja ikimuistoisia hetkiä. Näiden lisäksi Anton toivoo, että työ synnyttää kipinän mielikuvitukselle, unelmoinnille ja fantasialle.

Kokoelma nähtävissä studiolla Lönnrotinkatu 31, Helsinki.

 

 

 

 

 

TUNNELMA Nro.2

Vuonna 2022 ”Yhtenäisyyden naamio” ja tumma ”Tarantula” -rintaneula vierailivat The Rasmuksen kanssa Euroviisujen Turquoise Carpet -tapahtumassa. Laurilla kaulassa riipus, ja Eerolla takissa hämähäkki.

 

 

 

 

 

 

 

TUNNELMA Nro.1

 

 

 

PARVI -kokoelma

 

Yksityiskohtia ja fantasiaa pursuava kokoelma on syntynyt ilosta ja uteliaisuudesta.

Parven korut ammentavat inspiraatiota hyönteisistä ja pohjoisen pallonpuoliskon hiljaisesta kauneudesta, jota ”Anna loistaa” -asenne edustaa. Kokoelma jäljittelee intensiivistä juhannusyön auringon olemusta – päättymätöntä päivää – äärimmäisyyksien muodonmuutosta. Ilmaisun ja tunteiden palo hehkuu, kuin majakka. Kipinät ja palavat hiilet kohoavat korkealle. Tuhkasta nousee ideoita, ihmeitä ja elämää.

Auringonnousun ja hiipuvan hämärän välissä on maailma, jossa etsijät kukoistavat muutoksesta. Lavastetusta maisemasta, esiripun takaa, tapahtuu nymfin muodonmuutos perhoseksi.

Kokoelma lentää maailmaan kuin mehiläisparvi keräämään mettä.

Parvi koostuu 24 maagisesta osasta – Alamaskeista, Tuonelan naamioista, Pohja-sormuksista, Yhteys-korvakoruista ja Rautarannekkeista. Kun oikeat palat yhdistyvät keskenään, ne muodostavat Ala-amuletin tai kutsuvat Tuonelan lähetin.

Amuletti toimii välineenä, joka kanavoi energiaa tuntemattomasta ulottuvuudesta. Voima virtaa amulettien kautta. Kolmea energiaa edustaa eri hyönteinen. Mehiläinen, muurahainen ja kärpänen.

Tuonelan lähetti on kätketyn ruumiillistuma – aineeksi muuttunut voima. Energian muodonmuutos on Tuonelan voima.

Parven tarina laskeutuu alitajunnan monimutkaiseen maailmaan. Se on seikkailu mielikuvituksessa ja matka tuntemattoman läpi.

Anna mielikuvituksen loistaa!